Personlighets- och begåvningstest

Förbättra anställningen med vetenskapsunderstödda personlighetstest som avslöjar varje kandidats preferenser, motivation och förmåga att arbeta på distans.

På Ett Rekryteringsföretag jobbar vi med de vi anser är marknadens mest omfattande Personlighets -& Begåvningstest, SHL, framtaget av seniora psykologer.
Olika egenskaper och frågeformulär anpassas utefter vilken roll ni söker. Detta test genomför vi för samtliga slutkandidater som vi sedan presenterar för er. Detta blir även ett underlag för dig som beställande chef inför att du ska träffa dina presumtiva kandidater. Klicka längre ner för att titta på vår skräddarsydda rekryteringsprocess.
I de rekryteringsuppdrag när vi jobbar med en ny kund, eller rekryterande chef, genomför vi även detta test på dig som beställare. Detta blir sedan ett underlag för oss att titta närmare, inför ditt val av kandidat, kring vilken personlighet passar ditt ledarskap bäst med.
Vi använder även detta resultat med kandidaten när vi gör uppföljningar under vår garantitid mot er som kund, för visst vet du att Ett Rekryteringsföretag. har marknadens mest omfattande garantier för dig som kund?

Dela gärna inlägget:
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

*” anger obligatoriska fält

Consent*