Personlighets- och begåvningstest

På Ett Rekryteringsföretag kan vi erbjuda dig en högkvalitativ rekryteringsprocess som inkluderar omfattande personlighetstester. Vi använder SHL-test, utvecklade av seniora psykologer, för att få en djupgående förståelse av varje kandidats preferenser, motivation och förmåga att arbeta på distans. Vi anpassar testen och frågeformulären utifrån den specifika rollen ni söker för att hitta den mest lämpliga kandidaten.

Vi genomför detta test för samtliga slutkandidater som vi presenterar för er, vilket ger er som beställande chef ett värdefullt underlag inför era beslut. Dessutom genomför vi testet på dig som beställande chef när vi samarbetar för första gången för att bättre förstå vilken personlighet som passar ditt ledarskap bäst.

Efter rekryteringsprocessen fortsätter vi att använda resultatet från testet för att göra uppföljningar under garantitiden. Vi är stolta över att erbjuda marknadens mest omfattande garantier för våra kunder.

Vår höga nivå av expertis inom rekrytering och vårt engagemang för att hitta de mest passande kandidaterna för varje roll gör oss till en konsultativ partner för din organisation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt person för ditt företag.

Dela gärna inlägget:
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

*” anger obligatoriska fält

Consent*